میوههای خشک کاملاً با روندهای تغذیهای «طبیعی» فعلی مطابقت دارند، اما دادههای مربوط به میوههای خشک کمتر محبوب بسیار محدود است.
بنابراین، هدف از این مطالعه ارزیابی کیفیت غذایی میوههای خشک منتخب تجاری در دسترس بود.
اینها میوه های محبوبی مانند میوه خشک پاستیلی، خرما، کشمش و آلو، و کمتر محبوب بودند مانند گوجی بری، chokeberry، رز هیپ، خولان دریایی، فیسالیس یا تقریبا ناشناخته: بربری، هاریتاکی، نونی و ارس.
برخی از آنها به دلیل فواید فوقالعادهای که برای سلامتی دارند، «سوپرمیوه» نامیده میشوند. این مقاله ترکیبات تغذیه ای و ضد تغذیه ای را شامل ارزش انرژی، کربوهیدرات ها، چربی، پروتئین، فیبر غذایی، مواد معدنی، تانن ها و فعالیت آنتی اکسیدانی توصیف می کند.
این یک تازگی در ادبیات برای میوه خشک حبه بسیاری از محصولات تجزیه و تحلیل شده است و مبنایی برای استفاده بالقوه از، قبلا ناشناخته است،تمام نمونهها در دمای 85- درجه سانتیگراد منجمد و خشک شدند.
فرآیند خشک کردن انجمادی با استفاده از لیوفیلایزر Alpha 2-4 LD به علاوه (مارتین کریست، Osterode am Harz، آلمان) انجام شد.
نمونه ها با استفاده از آسیاب میوه خشک انجمادی یونیورسال M 20 (IKA ® -Werke GmbH & CO. KG, Staufen, Germany) آسیاب شدند (سنگ از هاریتاکی برداشته شد). تمام آنالیزهای بیشتر (به استثنای رطوبت) روی نمونه های خشک شده انجام شد.
تمام نمونهها در دمای 85- درجه سانتیگراد منجمد و خشک شدند. فرآیند خشک کردن انجمادی با استفاده از لیوفیلایزر Alpha 2-4 LD به علاوه (مارتین کریست، Osterode am Harz، آلمان) انجام شد.
نمونه ها با استفاده از آسیاب میوه خشک میوس یونیورسال M 20 (IKA ® -Werke GmbH & CO. KG, Staufen, Germany) آسیاب شدند (سنگ از هاریتاکی برداشته شد).
تمام آنالیزهای بیشتر (به استثنای رطوبت) روی نمونه های خشک شده انجام شد.نیتروژن کل با روش کجلدال مطابق با ISO 20483 (ISO, 2013) تعیین شد و برای محاسبه محتوای پروتئین با ضرب حاصل در ضریب تبدیل 6.25 استفاده شد.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.